31 C
Alor Star
Saturday, July 13, 2024

Program Pendidikan di Lembaga Zakat Negeri Kedah

Lembaga Zakat Negeri Kedah (LZNK) bukan sahaja menyediakan program-program kepada lapisan warga emas semata-mata bahkan turut menyediakan program pendidikan kepada pelajar sekolah agama/pondok yang ditanggung sepenuhnya oleh LZNK.

Dibawah Jabatan Agihan dan Pembangunan Asnaf LZNK, segala hal berkaitan kemajuan asnaf menjadi fokus utama dalam menyediakan para asnaf ke arah yang lebih baik.

Justeru, dengan wujudnya program pendidikan ini, pihak LZNK berharap dapat meningkatkan kemahiran dan prestasi serta bakat pelajar-pelajar yang terpendam dapat diasah dan dicungkil seterusnya mereka ini bakal membawa sinar harapan buat keluarga mereka.

nesw_pendidikan1
nesw_pendidikan2
nesw_pendidikan3
nesw_pendidikan5
https://www.traditionrolex.com/39

KAJIAN MENGENAI KEPUASAN PELANGGAN TERHADAP KUALITI PERKHIDMATAN LEMBAGA ZAKAT NEGERI KEDAH

Sukacita dimaklumkan bahawa satu kajian mengenai perkara di atas sedang dijalankan. Kajian tersebut adalah untuk mendapatkan maklumat mengenai persepsi pihak berkepentingan terhadap kualiti perkhidmatan di Lembaga Zakat Negeri Kedah.

Sila klik SINI untuk menjawab borang soal selidik ini.

Kerjasama serta perhatian tuan/puan dalam mengisi soal selidik ini adalah sangat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Lembaga Zakat Negeri Kedah Darul Aman will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.